Du kan booke mig til følgende foredrag

FaceCopenhagen Foredrag ved Charlotte Laulund

FOREDRAG OM KINESISK FACE READING

Face Reading – Hvad er det?

Dit ansigt er dit visitkort og fortæller noget om, hvem du er, og hvordan andre mennesker vil have tendens til at opfatte dig. Ansigtet er en form for projektion af dit indre selv. En slags hologram af den, du er designet til at være.

Ansigtet fortæller også noget om, hvordan du er ”landet” her på Jorden rent genetisk. Altså hvad der er dine stærke og svage sider. Dit ansigt siger også noget om dit helbred, din psyke, din tidsrejse, dine ansigtsvaner og, hvordan evt. kirurgiske indgreb vil kunne påvirke/har påvirket dig.

Man kan ikke gennemføre en FaceReading uden at være i dialog, da hvert eneste tegn kan fortolkes i meget forskellige retninger. Men viden om ansigtet kan give en større selvforståelse og inspiration til, hvordan man mere hensigtsmæssigt ser på andre mennesker. Vi er alle sammen unikke, og det perfekte ansigt findes ikke. Lad dig inspirere til at få fokus på og større forståelse for dit og andres ansigt.

Billede af de 5 kinesiske elementer vand, træ, ild, jord og metal.

FaceReading er en gammel kinesisk videnskab, der har rødder i de 5 elementer – vand – træ – ild – jord og metal. Foredraget skitserer de mest basale kendetegn ved de 5 elementer, og viser dig, hvordan du kan begynde at se på ansigtet på en ny (gammel) måde. 

De fleste, der lader sig inspirer af den kinesiske Face Reading, får en helt anden opfattelse af, hvad der er smukt, spændende, lækkert eller interessant ved et ansigt.

Varighed: 60 min.

Der kan tilkøbes en sjov lille træningssession på 30 min. med et lille træningshæfte ”Face Reading for begyndere” altså det helt – helt basale.

Du kan booke et foredrag ved at skrive til charlotte@facecopenhagen.com.

FOREDRAG OM ANSIGTSSPROGET

FaceReading – Ansigtssproget og de 7 grundudtryk

Ansigtssproget er det første sprog ethvert mennesker lærer. Før du kan udtale dit første ord, kan du allerede kommunikere med dit ansigtssprog. Der er bare ikke mange, som gør sig ret mange tanker om, hvor meget ansigtet faktisk betyder. Dit ansigt er i bevægelse døgnet rundt og sender og modtager konstant signaler fra og til din hjerne om, hvad du tænker– føler – oplever.

Ansigtet genspejler direkte vores følelser, og vi mennesker har 7 grundlæggende ansigtsudtryk, der er universelle. Det er spændende at få sat ord på disse udtryk. Ansigtet er nemlig som et ekkolod. Alt, hvad du sender ud, får du igen. Det er derfor en spændende og klog investering at bruge en time på at lære om de helt grundlæggende ansigtsudtryk, som vi mennesker er fælles om. På den måde kan du blive mere bevidst om, hvilket ansigtssprog du selv bruger, og derved blive bedre til at læse andre mennesker.

Varighed: 60 min.

Der kan tilkøbes en sjov lille træningssession på 30 min. med en lille test ”Hvor god er du til at læse andres følelser?”

Du kan booke et foredrag ved at skrive til charlotte@facecopenhagen.com.

FOREDRAG OM RYNKER

Face Reading – hvorfor får vi rynker?

Der er så meget fokus på rynker i dag, og jeg har erfaret gennem mit virke som ansigtsterapeut, at der ikke er særligt mange, der ved, hvorfor de får rynker. At fjerne en rynke, enten med filler eller Botox, er nogenlunde lige så effektivt som at male en fugtplet over med maling. Wupti så er pletten væk, men problemet er ikke løst.

Der kan være mange årsager til rynker, da de afspejler vores følelser, vores ansigtsvaner, vores sundhed, vores tidsrejse og evt. vores brug af kirurgiske indgreb.

Varighed: 60 min.

Der kan tilkøbes en lille træningssession på 30 min. med et lille hæfte ”Gør-det-selv ansigtsmassage”

Du kan booke et foredrag ved at skrive til charlotte@facecopenhagen.com.

FaceCopenhagen Behandlinger

Foredrag om Face Yoga

FaceYoga – Kan man træne sit ansigt?

Ja, til en vis grad. For vores ansigter afspejler vores følelser, vores ansigtsvaner, vores sundhed, vores genetik, vores liv. Så det kan være sjovt og hensigtsmæssigt at få lidt indsigt i, på hvilke områder du kan træne dit ansigt. Og det kan du ved at dyrke FaceYoga. Jeg gennemgår det, som jeg kalder ”mine 15 yndlingsøvelser”, der har fulgt mig i mange år, og som jeg stadig kan forfine.

Det er let at træne sit ansigt, hvis man altså lige ved, hvordan man skal gøre, og forstår, hvad man kan gøre. Man kan nemlig ikke forcere noget med et ansigt, men du kan ”tune” ind på dine muskler dagligt og arbejde stille og roligt med din ansigtsmuskulatur.

Når det er sagt, så er træning af ansigtsmusklerne både sjov og let. Veltrænede ansigtsmuskler kan påvirke dit humør og din sindstilstand til det bedre. Desuden sætter træningen fokus på dine ansigtsvaner og det ansigtssprog, du lærte, før du lærte dine første ord. Dette ”klansprog”, altså dit ansigtssprog, følger dig hele livet som et sprog, du mestrer. Jeg plejer at sige, at der er en ”usynlig” linje på halsen. Neden under denne linje, træner mange deres kroppe, men oven over linjen er det ofte nåle, kirurgi og medicin, der blive valgt, hvis der skal strammes lidt op.

Foredraget dækker teorien om ansigtstræning, så du forstår, hvori ”vanskelighederne” ved træningen ligger, og kan lade dig inspirere til at tænke over, hvordan du bruger dine ansigtsmuskler.

Varighed: 60 min.

Der kan tilkøbes en lille træningssession på 30 min. med et lille hæfte ”FaceYoga mine 15 yndlingsøvelser”.

Du kan booke et foredrag ved at skrive til charlotte@facecopenhagen.com.