Måske du finder svaret på dit spørgsmål her

Jeg ville blive fuldstændig ”bims” i mit hoved, hvis jeg skulle gå og læse alle ansigter, så NEJ. Jeg læser kun dit ansigt, hvis du beder mig om det. Når det er sagt, så er vi alle ansigtslæsere. Jeg plejer at sig, at det er lidt som at se på en bog. Vi læser alle, hvad der står skrevet bag på bogen, der hvor man kan læse, hvad bogen handler om. 

Men hvis du beder mig om det, så åbner jeg bogen og ”læser” nogle af siderne højt for dig. En respektfuld Face Reading kan kun gennemføres i dialog med de mennesker, der ønsker at få en.

Big time JA! Jeg ser det igen og igen på min klinik. Det kræver dog tid, viden og tålmodighed. Men huden er et levende materiale. som består af flere lag, og som du kan lære at arbejde med og forstå.

Det er en form for feedback på, hvem du er designet til at være, hvor godt du er ”tunet” ind.

Både ja og nej. Ansigtsmusklerne er tværstribede og kan styres med viljens kraft. Men et ansigt har mange lag. Vores følelser, vores ansigtsvaner, vores sundhed og meget mere kommer til udtryk i ansigtet. Så det kræver introduktion, men så er det også ret nemt og overkommeligt.

Jo det er der mange, som synes, altså før de har prøvet det. For har du først været i hænderne på en professionel ansigtsmassør og fundet den behandler, som du godt kan lide, så er det noget af det mest afslappende og dejlige, du kan forestille dig. De fleste slapper så meget af, at de blunder et par minutter hist og her.

Der findes så utroligt mange dejlige produkter. Jeg er af den overbevisning, at det handler mere om, hvordan du bruger dine produkter, end hvilke du bruger. Jeg har kunder, som har brugt mandelolie som eneste produkt, der har en fortryllende lækker hud, og jeg har kunder, der har brugt de dyreste produkter, der også har en lækker hud. 

På klinikken bruger jeg en lækker økologisk serie, der hedder Odylique. Den passer godt til mig, men ikke nødvendigvis til dig. Du finder produkterne her https://beegreen.dk/odylique/.

Jeg har et online bookingsystem, som du kan bruge. Det er nemmest for mig, hvis du selv booker online. Så kan du i fred og ro finde det tidspunkt og den behandling, du ønsker. 

Du er dog til enhver tid velkommen til også at skrive til mig på charlotte@facecopenhagen.com, eller ringe på 27839995. Det meste af dagen er jeg dog optaget og har min telefon på lydløs.

Fordi jeg har andre opgaver de andre dage.

Fordi jeg er københavner og ønsker, at du skal vende blikket mod min hjemby og lade dig inspirere af den spændende treenighed, som FaceYoga, FaceMassage og FaceReading er.

Du kan risikere at få mange flere rynker, når du begynder at træne dit ansigt. Så det er vigtigt, at du forstår de basale principper, før du begynder. Lad dig ikke lokke af alle løfterne om, at rynkerne forsvinder, hvis du følger dyre træningsprogrammer.

Det er menneskets vigtigste kommunikationsredskab. Vi kommunikerer med ansigtet, fra vi bliver født til vi dør. Men der er ikke særligt mange, som har ret meget fokus på eller viden om ansigtssproget, og det er et utroligt kompleks og detaljeret sprog.

Fordi det er menneskets vigtigste kommunikationsredskab. Ansigtet viser, hvad du føler, eller genspejler, hvad du gerne vil kommunikere, men det modtager også information fra andre mennesker og fra de oplevelser, du kommer ud for. 

Ansigtet kommunikerer både udadtil og indadtil. De fleste mennesker, jeg møder, vil gerne være bedre til at aflæse andre mennesker. Og det kan du lettest gøre ved at blive bevidst om, hvilket ansigtssprog du selv mestrer. 

Jeg tror på, at kommunikationen mellem mennesker kan blive ret meget bedre, hvis vi bliver mere bevidste om, hvilket ansigtssprog vi bruger over for hinanden.

Vi kommunikerer først og fremmest med vores ansigtsmuskler. Vores følelser udløser små bitte muskelbevægelser, som kan være så små, at øjet har svært ved at opfatte dem.

Behandlingerne på klinikken betales med Mobilpay, men du kan også betale med kontanter.