FaceTherapy / Ansigtsterapi

Få en individuelt tilrettelagt behandling

Et forløb, hvor behandlingen bliver tilrettelagt individuelt, så den passer til dig. Behandlingen er en kombination af ansigtstræning, ansigtsmassage og ansigtslæsning. FaceTherapy er noget, som alle kan have gavn og glæde af, og som alle trænger til. Mange ved det bare ikke endnu.

Har du været psykisk udfordret

Måske har du været igennem en psykisk udfordrende periode, som du er kommet godt igennem. Der er bare det, at dit ansigt stadig er præget af denne periode og måske ser mere slidt-trist-stresset ud, end du føler dig. Følelser kan nemlig godt sidde fast på ansigtet og afspejle noget, som var, men som ikke er mere.

På den anden side af sygdomsforløb

Efter et længerevarende sygdomsforløb, hvor kroppen er blevet optimalt rehabiliteret, kan ansigtet stadig bære præg af sygdomsforløbet. Det er møgirriterende. Her vil et forløb med stor sandsynlighed virke positivt og forløsende.

Hvorfor ser du ud som du ser ud

Det kan også være, at du ikke synes, du er smuk nok, og har brug for viden om, hvorfor du ser ud, som du gør, og lære mere om dit ansigt og dig selv.

Lære dit ansigt at kende

Eller måske har du bare brug for at lære dit ansigt at kende. Forstå hvordan du kan træne dit ansigt, og hvorfor du skal gøre det, eller få viden om, hvordan du kan bruge dine produkter på en smartere måde, så du bliver mere ”stram i betrækket”.

Fakta omkring dit FaceTherapy forløb

Et FaceTherapy forløb består af

  • 90 minutters behandling – bedst i forløb.

Vores første møde er et introduktionsmøde, hvor vi i fællesskab taler om dine ønsker og behov og planlægger et forløb. Allerede første gang vi mødes, går vi igang med at arbejde med dit ansigt. Det er også her, at vi tager de første fotos, så vi kan følge dit ansigt undervejs.

Et terapiforløb består af flere behandlinger, hvor mange afhænger af dit behov. Og der er ingen af forløbene, der er helt ens. Men det er altid stor glæde at se, hvordan et ansigt kan åbne sig op og blive mere afbalanceret.

FaceCopenhagen Profil Portraet af Charlotte Laulund

Jeg leverer gode resultater

Igennem årene har mange af mine kunder haft stor glæde af disse behandlingsforløb, hvor der både er tid og kontinuitet. 

Jeg har haft gode resultater både med hovedpine, stress, korrektion af ansigtsvaner, og kunderne har opnået større indsigt i og forståelse for deres egne ansigter. Og specielt har jeg haft gode resultater med kunder med ansigtslammelser. 

Desuden har ansigtsmassage og træning af de berørte, dvs. lammede, ansigtsmuskler en positiv virkning på arvæv i ansigtet.

 

FaceCopenhagen-Face-Therapy-Ansigtsterapi-i-praksis-400x400
FaceCopenhagen Face Therapy Ansigtsmassage
FaceCopenhagen Face Therapy Ansigtsterapi før og efter

LÆS MERE OM ALLE MINE KOMPETENCER HER