Ansigtsmassage der strammer op

45 min. ansigtsmassage kan købes alene, eller i forbindelse med ansigtsterapi (FaceTherapy). Forskellen er at der også er tid til samtale om dit ansigt ved hvis du booker Face Therapy. Det er der ikke afsat tid til ved Face Massage.

Hvorfor er ansigtsmassage (FaceMassage) interessant?

Massagen glatter og opstrammer din ansigtshud. Desuden mindsker ansigtsmassagen poser under øjnene, små misfarvninger i huden og giver dit ansigt en bedre glød. Men først og fremmest er ansigtsmassage utrolig dejligt og meget afslappende.

Ansigtsmassagen er interessant, fordi den arbejder med din egen fysiologi. Massagen glatter og opstrammer din hud i ansigtet. Desuden mindsker ansigtsmassage poser under øjnene, små misfarvninger i huden, og den giver dit ansigt en bedre glød.

Ansigtsmassage en gang om måneden

Det optimale for dig er at få en ansigtsmassage på en klinik en gang om måneden og samtidig selv massere dit eget ansigt hjemme hver eneste dag. Ved du ikke, hvordan du skal massere ansigtet, kan jeg lære dig det i forbindelse med ansigtsterapi. Det vil pleje ansigtets bindevæv, stimulere blodcirkulationen og mindske væskeophobninger i ansigtet.

Langt de fleste tager alt for hårdt fat, så du skal vide, hvad du gør for at få det bedste resultat. Men pas på, ansigtsmassage er noget, du nemt kan blive afhængig af 🙂

FaceMassage videoer Do-It-Yourself, er klar i andet kvartal af 2020, inklusiv træningsprogram.

Hent Gratis Face Massage – Gør det selv – 9 trins guide.

FaceCopenhagen-Face-Massage-Slider2

Forkæl dig selv - følg mine "DO-IT-YOURSELF" videoer

Vask dit ansigt - 2018
Fugt dit ansigt - 2018
Øjencremer til dit ansigt - 2018
Peeling, scrub og exfoliering - 2018
Udstyr til dit ansigt - 2018
Ansigtsmassage 1 FaceCopenhagen - 2017
Ansigtsmassage 2 FaceCopenhagen - 2017
Facemassage med Mette - 2015

Læs mere om alle mine kompetencer her